Adaptive Insights - lederen innen FP&A for Cloud

Adaptive Insights fortsetter å bane vei som markedsleder innen finansiell virksomhetsstyring og analyse bygd for skyen. For tredje året på rad har Gartner posisjonert Adaptive Insights som leder i den prestisjetunge kåringen.

adaptive1.png

Finansiell planlegging og analyse (FP&A)-løsninger gir både god prosesstøtte og riktig funksjonalitet til selskaper og avdelinger som jobber med budsjettering, planlegging og prognoser. Dette blir gjort gjennom effektiv modellering, samhandling, gode analyser og rapporter, som i sum forbedrer avdelingenes evne til å levere bedre resultater ved å koble sammen bedriftens strategi og gjennomføringsevne.

Den positive anmeldelsen fra Gartner Peer Insights peker på Adaptive Insights sin brukervennlighet, kjente regnearklignende brukergrensesnitt og innebygde visualiseringer. Løsningen tilbyr et sterkt integrasjonsrammeverk og åpne API-er, noe som gjør at kunder enkelt kan integrere mot de systemene de foretrekker. Man har også muligheten til å «låse» versjoner, noe som sikrer at endringer gjort av dataene i fremtidige modeller ikke vil påvirkes av tidligere versjoner.  Løsningsplattformen trekkes også frem som en fordel, da den er enkel å administrere.

Adaptive Insights fikk toppscore i syv av de 11 nøkkelområdene som ble undersøkt. Disse nøkkelområdene er:

  • Enkel implementering

  • Brukervennlighet

  • Enkelt vedlikehold

  • Fleksibilitet i løsningen

  • Deres totale erfaring med løsningen

  • Evne til å møte forventinger

  • Salgsopplevelse

Nesten alle Adaptive Insights referansekunder fortalte at de hadde oppgradert til nyere versjoner på bare en uke, stort sett så snart versjonen var tilgjengelig. «Disse toppkvartilskårene indikerer en pålitelig skyarkitektur og versjonsutgivelsesprosess» påpekte juryen. Videre skriver juryen at Adaptive Insights har lykkes i å øke målbarheten og ytelsesevnen for å støtte større og mer komplekse implementeringer av store organisasjoner, via sin elastiske «Hybercube teknologi». Andre nye forbedringer inkluderer oppgradert brukervennlighet i dashboards, enkel selvbetjeningsanalyse og visualiseringer. Løsningen har også forbedret evnen til å håndtere valutakalkulasjoner og administrering av selskap som opererer med flere ulike valutaer.

adaptive2.png

RAV Norge er Gold Solution Provider av Adaptive Insights og har sertifiserte konsulenter som daglig jobber med implementering av løsningen hos kunder i Norden. Vi er stolte over å jobbe med et verdensledende verktøy innen skybaserte FP&A-løsninger, i et av de segmentene som vokser raskest i markedet. Ønsker du å lære mer om løsningen, ta kontakt i dag for en uforpliktende prat. Få tilgang til hele Gartner-rapporten her.

 

OM FORFATTEREN

Haldor Solstad
Konsulent

 

Relaterte artikler