Bli Tableau Beta tester

Tableau jobber hele tiden med nye versjoner, og det er ikke småting som kommer i hver gang Tableau lanserer en ny versjon. Tableau ønsker at så mange brukere som mulig deltar i testingen av nye funksjoner i kommende versjoner. Ved å være Beta-tester så betyr det at du får nyeste versjon før alle andre, og i tillegg har du en påvirkning på hva som skal prioriteres i testingen.

Vi har kikket litt på hva som testes nå.

Transparente bakgrunner:

Dashboard design vil snart gi mulighet for å gi arbeidsbøkene en helt gjennomsiktige bakgrunn. Bli mer kreativ og bygg ferdige presentasjoner, som er flotte og skaper effektive fremhevninger av analysene dine. Du kan bruke dette sammen med transparente filtreringer, og parameter for ett ensartet uttrykk på tvers av dashboardet.

Heatmapping

Med denne funksjonen får du mulighet for, via dine data, å skape kraftfulle presentasjoner. Få en enklere forståelse av hvor det er interessepunkter i dataene dine, og se mønstre på sekunder. Du kan gjøre det i et kart eller i ett scatterplot.

Navigeringsknapp i Dasboards

Naviger sømløst mellom forskjellige dasboards med denne nye funksjonen. Ved å bruke enkel drag-and-drop, vil du kunne skape knapper som gjør det mulig å navigere til ett bestemt dashboard, arbeidsbok eller historie. Du har i tillegg mulighet for å lage knappen med ditt eget utseende, eller legge på tooltips.

Dette er bare noen av de nye funksjonene det jobbes med. For mer info klikk her

Har du lyst til å bli betatester så klikk her og meld deg på allerede i dag!

 
rasmussen_benny_WRB3148_webHQ.jpg

OM FORFATTEREN

Benny Rasmussen
Sales manager

 

Relaterte artikler