Fra Arizona til Skøyen

braaten_fred_WRB3208_webHQ-square-1024x1024.jpg

Bachelor, master og manager

Fred ønsket tidlig å se litt av verden og kombinerte derfor utenlandsopphold med studier. Dette førte til at han først tok en bachelor i finans ved Arizona State University før han flyttet tilbake til Norge og tok en mastergrad i International Business ved NHH i Bergen. Fred har jobbet mange år i IT-bransjen og begynte som manager på Performance Management-temaet til RAV i 2018.

Arbeidsdagene

Fred jobber mest med virksomhetsstyring og konsernrapportering siden han har lang fartstid innen økonomi og IT. Løsningen Fred jobber mest med er Cognos Controller – en IBM-løsning som brukes for konsernrapportering.

Innenfor konsernrapportering hjelper Fred våre kunder med prosjektledelse og rådgivning, og på denne måten får våre kunder strømlinjeformet og automatisert sine rapporteringsprosesser.

Fordeler og utfordringer

Noen av fordelene ved å være konsulent hos RAV, forteller Fred, er at man får ta del i mange ulike problemstillinger rundt kundenes virksomhetsstyring. Han sier det gir en god følelse å se at kundene får en forbedret arbeidshverdag etter at RAV har hjulpet de med automatisering av sin rapportering, samtidig som de får økt datakvalitet og kan ta bedre beslutninger. Fred kommenterer også at det gode arbeidsmiljøet med kollegaer og den faglige utviklingen i RAV er noe av det han liker godt. Som konsulenter flest trekker i tillegg Fred frem at det mest utfordrende med jobben kan være noe uforutsigbare arbeidsdager.  

Hvorfor RAV

Fred har nå jobbet i RAV i litt over et år, men har de siste 15 årene jobbet sammen med RAV gjennom ulike roller hos systemleverandører eller som uavhengig konsulent. Han kjenner med andre ord godt til den reisen RAV har gjort siden selskapet ble etablert i 2002. Etter mange år som «hang around» til RAV, fant han i 2018 ut at dette var det rette tidspunktet å bli en del av vårt fagmiljø.

Når jeg spør Fred om hvorfor man burde velge RAV som arbeidsplass, forteller han at RAV et bra sted å jobbe for de som ønsker å være med og se en IT-bransje i rivende utvikling fra et litt bredere perspektiv. Man får se mange ulike organisasjoner, kulturer og industrier fra innsiden, samtidig som man har en fast base med gode, kompetente og erfarne kollegaer som man kan lære teknologi og bransjekunnskap av.

Ønsker du å bli en del av vårt arbeidsmiljø? Ta kontakt i skjemaet under.

 
zAF2YcUg.jpeg

OM FORFATTEREN


Cathrine Thom
Markedskonsulent

 

Relaterte artikler

Møt en ansattCathrine Thom