NAV har valgt Tableau som visualiseringsverktøy

Avtalen har en verdi på 35 millioner kroner over 5 år og skal leveres av teknologiselskapene RAV Norge AS og Atea.

binary-546844-1189620.jpg

RAV er stolte over å ha blitt valgt som leverandør av løsningen sammen med Atea. Dette mener jeg ikke hadde vært mulig uten den spisskompetansen vi besitter på løsningen og det gode og tette samarbeidet vi har med Tableau internasjonalt.

Daglig leder i RAV Norge AS, Sven Ove Hølland, sier dette om valget til NAV

Tableau er et markedsledende visualiseringsverktøy som hjelper brukere med å se og forstå data på en enkel måte. Løsningen gjør det lett for brukeren å finne årsaker og sammenhenger som tidligere var vanskelig å se. Disse resultatene kan enkelt deles med andre kollegaer for en mer effektiv hverdag, samtidig som strenge krav til sikkerhet blir ivaretatt. På denne måten gjør Tableau informasjon tilgjengelig på en brukervennlig måte og legger grunnlaget for at NAVs brukerne kan ta raskere og bedre beslutninger.

Administrerende direktør i Atea, Michael Jacobs sier at visualiseringsverktøyet spiller en viktig rolle NAVs digitaliseringsprosess:

NAV har en visjon om å bli ledende innenfor digitalisering i offentlig sektor. Med Tableau har NAV fått et moderne visualiseringsverktøy med høy brukervennlighet og rik funksjonalitet for bruk i hele NAVs organisasjon. Med dette vil de både kunne jobbe mer effektivt og også kunne oppdage nye brukerbehov, og tilpasse tjenestene etter dette.

Vi i RAV ser frem til den videre prosessen med NAV og Atea.

For felles pressemelding, klikk her: https://www.atea.no/om-atea/nyhetsarkiv/pressemeldinger/2019/smart-databruk-gjor-nav-mer-effektivt/

 
cathrine-portrett.jpg

OM FORFATTEREN

Cathrine Thom
Markedskonsulent

 

Relaterte artikler