Planning Analytics briljerer

Som partner av IBM kan vi gledelig meddele at Planning Analytics mottar topprangering i verdens største undersøkelse av programvare tilknyttet planlegging.

 

Planning Analytics mottok svært høye karakterer innenfor 22 nøkkelindikatorer, deriblant kundetilfredshet, brukeropplevelse, skalerbarhet og produktytelse. Som partner ser vi at dette er funksjonalitet som IBM investerer i og som differensierer Planning Analytics fra konkurrenter. Planning Analytics er i kontinuerlig forbedring og IBM bruker nå i større grad enn tidligere feedback og åpen innovasjon for å forbedre sine produkter fortløpende. Brukere og partnere kan nå sende inn tilbakemeldinger og ønsker om ny funksjonalitet.   

PAX, Planning Analytics sin Excel integrasjon, blir trukket frem som et fortrinn som tar brukerne inn i planleggingsprosessen gjennom et kjent grensesnitt. Det gir også ytterligere fleksibilitet i modelleringen og tillater skreddersydde rapporter for kundens behov og ønske. Disse kan publiseres på nettet med få og enkle klikk. I motsetning til Excel sikrer Planning Analytics at selskapet har én sannhet, samtidig som løsningene håndterer flere brukere samtidig mye bedre.  

BARC1.png

I undersøkelsen kom det frem at i tillegg til ordinær planleggingsfunksjonalitet, tilbyr Planning Analytics gode ad-hoc rapporteringsmuligheter for sluttbrukere. Brukerne kan utforske ulike former for analyse, samt dra nytte av et bredt spekter av ytelsesrapportering, overvåkning, dashboarding og scorecarding i planleggingsløsningen.

«Fremragende stykke programvare, som er veldig fleksibelt, agilt og som har et bredt spekter av potensiell bruk.» -Respondent fra undersøkelsen. 

Selskapet BARC står bak denne undersøkelsen. De er et ledende europeisk konsulentselskap som bistår tusenvis av selskaper rundt om i verden med prosessen ved å velge ut programvare som møter deres strategiske mål og behov. BARC baserer seg på omfattende forskning og metodikk for å sikre at selskaper velger rett programvare med større trygghet. Det er ingen bedre måte å oppdage en leverandørs styrker og svakheter på, enn ved å finne ut hvordan kundene selv vurderer produktet eller verktøyet. Denne globale undersøkelsen er basert på empiri fra 1 367 planleggingsbrukere, konsulenter og leverandører av 22 ulike planleggingsverktøy. Undersøkelsen avslører hvordan organisasjoner velger, implementerer og benytter planleggingsverktøy på tvers av landegrenser. Les IBM sitt innlegg om undersøkelsen her.

Undersøkelsen avdekket også følgende trender innen fagområdet planning:  

  • Integrasjon av forskjellige sub-budsjetter og finansiell planlegging

  • Self-service planlegging

  • Simulering og scenarioanalyser

  • Driverbasert planlegging

  • Mobil BI/Planning

Vi i RAV er stolte av å kunne tilby et så fleksibelt, agilt og brukerorientert planleggingsverktøy til våre kunder. Ta gjerne kontakt med oss i skjemaet under for en uforpliktende demo av mulighetsrommet til IBM Planning Analytics. 

 
aarstad_jannicke_DSC4164_cropped_720px.jpg

OM FORFATTEREN

Jannicke Aarstad
Seniorkonsulent

 

Relaterte artikler