RAV inngår partnerskap med Adaptive Insights

Adaptive Insights, den amerikanske leverandøren av Business Planning for Cloud, har nylig startet sin satsing i det norske markedet. Etter en gjennomgang av aktuelle samarbeidspartnere ble det høsten 2018 inngått en partneravtale med RAV Norge AS.

Hvorfor ønsket RAV å inngå partneravtale med Adaptive Insights?

Vår strategi er å være et ledende kompetansehus innenfor virksomhetsstyring. Dette innebærer at vi skal levere tjenester i hele verdikjeden, noe som inkluderer rådgivning, implementering og forvaltning av løsningen.

rav-losningsportefolje.png

RAV tilbyr en løsningsportefølje med markedsledende produkter. På den måten anses vi som en relevant forretningspartner som sikrer kontinuitet og utvikling gjennom hele leveransen. Vi har tatt en ledende rolle i den digitale transformasjonen og inviterer våre kunder til å være med på utviklingen.

Gjennom en grundig prosess har vi vurdert en rekke programvareleverandører, og kom frem til at vi ønsket å inngå partnerskap med Adaptive Insights. Bakgrunnen for beslutningen er at Adaptive Insights er en ledende programleverandør innen konsolidering, planlegging, rapportering og analyse.

Globalt har Adaptive Insights mer enn 150 partnere som bidrar med kompetanse fra ulike industrier og fagområder. I Norden er de representert gjennom salgskontorer i Danmark. Adaptive Insights kundebase består av over 70 kunder i Norden og omkring 4000 globalt.

Adaptive-Insights-Market-Leadership.png

I tillegg til en posisjon som markedsleder hos anerkjente analysebyråer har Adaptive Insights også gjennomgående gode tilbakemeldinger og omtaler fra eksisterende kunder på flere store rating-sider.

Ønsker du å vite mer?

Last ned Adaptive Insights Business Planning Cloud Whitepaper eller fyll ut skjemaet under for en uforpliktende demonstrasjon av plattformen.

 
stene_christoffer_DSC3960_cropped_720px.jpg

OM FORFATTEREN

Christoffer Stene
Konsulent

 

Relaterte artikler