Samfunnsansvar

Ansatte hos oss har valgt å donere deler av sin lønn til veldedige organisasjoner. RAV donerer tilsvarende beløp.
På denne måten håper vi at dette kan utgjøre en forskjell for mottakerne.
— Sven Ove Hølland, Daglig leder
nyenga.png

På landsbygda i Uganda ligger Stiftelsen Nyenga. Det består av barnehjem, helsestasjon og skole. Annet nærmiljøarbeid har også base i senteret. Her tilbys bl.a. mikrofinanslån og hjelp med å etablere egne arbeidsplasser.

RAV har besøkt Nyenga flere ganger, og har aktivt bidratt med nytt solcelleanlegg som bl.a. sikrer strøm til deres datamaskiner som brukes aktivt i undervisningen. I tillegg har vi bidratt sammen med de ansatte til å utføre diverse daglige gjøremål (se bilde karusell)

Les mer om Nyenga her

 
kirkens_bymisjon.png

Kirkens Bymisjon

Våre ansatte ønsker å gi noe tilbake til de som har falt utenfor i vårt samfunn.

En naturlig samarbeidspartner for oss er da Kirkens Bymisjon. De bygger sitt arbeid på sentrale verdier som er verdighet, fellesskap, rettferdighet, solidaritet, barmhjertighet, håp og tro.

Vårt bidrag er støtte til deres kampanje: “Vær med og gled noen som gruer seg til jul”

Les mer her

FNs bærekraftsmål

FNs 17 bærekraftsmål gir næringslivet en klar beskrivelsen på hva verdenssamfunnet ønsker seg av fart og retning framover. Å jobbe for å nå disse målene innebærer forpliktelser, men også muligheter.

Vi i RAV ønsker å se på hvordan disse bærekraftsmålene påvirker vår virksomhet, de ansatte i hverdagen og de prosjektene vi støtter i inn og utland. Vi vet at en liten endringsadferd fra hver enkelt av oss kan utgjøre den store forskjellen.

Samtidig ønsker vi også å utfordre alle våre kunder på hvilke strategier de har valgt for å imøtekomme disse målene.

Alle SDG farger  Uten FN-logo.png